Amengual Rigo, Aina

Aina Amengual Rigo @Jaume Gual Carbonell

Aina Amengual Rigo @Jaume Gual Carbonell

 

 

 

Aquarel·lista botànica i professora.

 

 

 

 

 

 

 

Filla de Rosa i Francesc, neix a Ciutat l’1 de desembre de 1965.

Casada amb Jaume Gual Carbonell, viu a sa Cabaneta des de 1999.

Cursà els estudis de Magisteri a la UIB, la llicenciatura de Psicopedagogia per la UOC i té, així mateix, estudis superiors de piano. Persona sensibilitzada en el tema de la Convivència Escolar i en la resolució dels conflictes d’una forma positiva, constructiva i amb un procés just, és membre de l’Associació de Justícia i Pràctica Restauràtica (AJPR).

Es professora d’Institut del Departament d’Orientació.

La seva afició per la pintura i les plantes li ve de ben petita, encara que no té antecedents familiars en aquest camp. Les primeres tècniques les adquirí a l’escola de Xim Torrens de Ciutat entre els anys 1990-1996 i la seva especialització en aquarel·la botànica l’adquirí a Anglaterra. El 2010 va obtenir el diploma d’Il·lustradora Botànica a la SBA (Society of Botanical Artist de Londres) i anualment actualitza  la seva formació assistint a monogràfics d’aquarel·la botànica a Anglaterra, Espanya i França.

 

Ha realitzat feines d’il·lustració en publicacions pedagògiques per l’Ajuntament de Palma i altres entitats. Ha impartit diversos cursos, alguns a través del Jardí Botànic de Sóller, i ha fet una exposició individual a la Fira de les Herbes de Selva el juny de 2015, on també hi feu un taller.

 

És una persona sensible, constant, centrada i pacient. Les seves aficions són la natura, els jardins i les plantes i la música.

 

El seu web és:  www.ainaamengual.com

 

[JLP, Mxp, VIII ’15]

(Visited 716 times, 1 visits today)

Tags: , , , ,

Cap comentari.

Deixa un comentari