Cabot [grup musical]

Cabot neix al Pla de na Tesa el 2017, com a quartet format per Josep Cabot, Pablo Alegría, Miquel Cabot i Joan Planas. Més envant s’hi afegeix Toni Pastor com a guitarrista i arranjador dels temes. Com a moltes altres bandes, van començar fent versions a concerts en bars i festes privades, però després d’una aturada, en Josep va decidir treure una sèrie de cançons que tenia amagades a un calaix, i van canviar de projecte interpretant aquestes cançons d’autoria pròpia.

Amb un estil pop-rock, fresc i amb missatge, canten a l’amor però també a la diversitat, a la cultura i a la necessitat d’arreglar les coses.
El projecte va començar a créixer i un any després varen ser semifinalistes del prestigiós concurs Sona9. Tal cosa els hi va donar l’oportunitat de tocar al BAM de Barcelona (festes de La Mercè), enregistrar un tema als estudis Bucbonera, i en conseqüència, promocionar-se en televisions i ràdios catalanes.
Un any després varen treure el seu 1r disc, Llengüeseditat per la discogràfica BLAUEnregistrat i produït pen Toni Pastor -que a partir d’aquell moment també passa a fer part del grup -, amb l’ajut del tècnic de so Pere Estelrich als estudis Swing de Palma. Finalitzen un any d’èxit amb el Premi Enderrock de la música balear com a grup revelació, i també, el Premi Enderrock de la música balear per a millor cançó per Llengües (2019).Aquell estiu varen tenir la possibilitat de telonejar a grups importants com Sopa de Cabra.

Al 2020, enregistren un EP de 5 cançons titulat Premium (BLAU), amb la producció, un altre pic, d’en Toni Pastor. Aquest EP, èxit de reproduccions a plataformes digitals, és un pas endavant quant a la música, producció, sons i harmonies respecte el primer disc, i compta amb la col·laboració d’en Luís Albert Segura (L.A.) en la cançó Història d’estiu. En el mateix any, Cabot rep la nominació dels premis MIN (Premios de la Música Independiente) a nivell nacional, i millor àlbum en català.

Actualment assagen al mateix Pla de na Tesa, en un soterrani preparat especialment amb equip de so. Abans ho feien a sa Cabaneta, amb les mateixes condicions. No tenen dia concret d’assaig, ho fan eventualment i en funció de la demanda. Preparen les cançons dels seus dos treballs (Llengües i Premium), el show del proper estiu i l’enregistrament del segon disc físic, previst per a l’octubre.

Per contactar amb ells:

 cabotmusicoficial@gmail.com

https://www.facebook.com/cabotmusicoficial/

https://www.instagram.com/cabot_music/

[Mxp, II ’21] [Darrera actualització, III ’21]

(Visited 484 times, 1 visits today)

Tags: ,

Cap comentari.

Deixa un comentari