Cabot Rodríguez, Miquel

miquel cabot

 

 

 

 

 

 

Professor de Música i polític

.
Miquel Cabot Rodríguez neix a Palma dia 15 de juny de 1984, de pares pladenatesers. Fill de Bernat Cabot Llabrés i Maria del Carme Rodríguez Moyano.
Es fadrí i tota la vida ha viscut al Pla de na Tesa, on és conegut com a de Son Horrach i també des Boleros (per la relació de la família amb Aires des Pla de Marratxí).

Ha fet estudis de Piano i Pedagogia musical al Conservatori de Música de les Illes Balears i també estudis de Pedagogia a l’UNED. Professionalment s’ha dedicat a l’ensenyament de la Música.
Al 2008 es va afiliar a les Joventuts Socialistes i al 2010 al PSIB. Des de sempre ha estat molt vinculat a l’acció social i al voluntariat, i des de sempre s’ha interessat per la política perquè creu en l’acció política “com a eina vital de tranformació, progrés i justicia social”.

Sa mare és afiliada al PSIB i d’ella ha heretat el seu compromís polític però la seva afiliació va esser per decisió pròpia.
Ha estat secretari general de les Joventuts Socialistes de Marratxí i secretari d’organització de les Joventuts Socialistes de Mallorca. A partir de 2014 és el Secretari General de l’Agrupació Socialista de Marratxí.

Fa part de la 9ena candidatura (2011) presentant-se com a nùm 7 del PSIB/PSOE. No aconsegueix entrar. Posteriorment, es presenta a les eleccions com a número 1 de PSIB/PSOE a la 10ena legislatura (2015) i per pacte postelectoral fa part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Marratxí, presidit pel batle Joan Francesc Canyelles.
Actualment és primer tinent de batle i regidor de Joventut, Contractació, Comunicació, Economia, Hisenda i Especial de comptes.

A títol personal s’interessa per la Música, els esports i la cultura en general.

A l’hora de parlar de qualitats personals prefereix que n’opinin altres persones.
Es component de l’agrupació cultural Aires des Pla de Marratxí, i cofundador del club esportiu Boreal de Marratxí i del club juvenil Punt de Trobada. També va fer part del club d’esplai “Es Puntet” i de la directiva de la Unió Esportiva Pla de na Tesa.

Podeu trobar més detalls a: www.socialistesdemarratxi.com

Ref.: [Juga bàsquet PT. Entrena infantils] Pòrt 64,15

[Mxp, VIII ’16][darrera revisió, IX ’18]

[SEGUIU L’ACTUALITZACIÓ DE MARRATXIPÈDIA MITJANÇANT LA NOSTRA PLANA DE FACEBOOK]

(Visited 315 times, 1 visits today)

Tags: , ,

Cap comentari.

Deixa un comentari