Calvo Buades, Antoni

 

 

 

 

 

Polític, comptable i assessor fiscal

 

 

 

 

.

Antoni Calvo Buades  va néixer a Palma, a la barriada del Vivero, l’any 1952. Fill de Josep Calvo Sánchez, de Granada amb molts de parents a Barcelona, i d’Antònia Buades Payeras, de Búger. Era conegut com de ca sa Poblera.

L’any 1970 es casa amb Aina Caimari Mateu, de sa Pobla.
Han tingut 3 fills, i actualment tenen 5 nets:
Antònia=Gabriel>Pau i Dani
Aina=Antoni> Xisco i Marc
Daniel=Antònia> Nuredduna

Inicialment, de casat, també va viure a Palma, al Viver, fins que el 1986 ve a Mxí i s’instal·la al Pont d’Inca Nou. A partir de 2004 viu a Pòrtol, a cas Pagès.

Va cursar el Batxiller i posteriorment va fer cursos de comptabilitat i assessoria fiscal. Actualment està jubilat.

 

En política es va iniciar l’any 1991, amb el grup Independents (de Miquel Bestard), de la mà de Tolo Güell. Sempre ha estat afiliat a aquest partit (posteriorment anomenat “Independents de Marratxí” -IDMA-), dins els qual, segons temporades, ha estat tresorer o secretari general.

Ha figurat a les llistes electorals durant vàries convocatòries, sempre dins IDMA (Entre 1995 i 2011, incloses), tot i que només en una ocasió va arribar a ser regidor.

El 1995 participà al número 5,
el 1999, cal destacar que havia de ser el cap de llista, i fins i tot el varen arribar a presentar com a tal, però al final Miquel Bestard decidí presentar-se i Antoni Calvo ocupà el número 2 de la candidatura. Aquest pic va aconseguir l’acta de regidor. Al llarg de la legislatura va ocupar la regidoria responsable de Policia i Esports i també Contractació i obres.
el 2003  participà al 5,
el 2007 al 3,
el 2011 al 4,
i el 2015, al 7.

Del 2003 al 2007 tot i que no era regidor, va ser responsable de l’àrea municipal d’Obres, vies i serveis, per designació directa.

Dins les seves aficions, destaca que el primer hobby és la família. També veure esport, tot en general. És seguidor del Mallorca, equip amb el qual ha col·laborat del 79 al 2000. També seguidor del tennista Nadal i del motorista Lorenzo.

Ha viatjat molt, especialment per Espanya: Andalusia, Galícia, Castella, Astúries, Cantàbria… L’unic lloc que no coneix es Extremadura, tot i que assegura que ho té pendent. És partidari del sistema de “carretera i manta”, agafa cotxe, amb la família, i fa quilometres.

Tot i que ell és reaci a admetre-ho, és una persona simpàtica, empàtica, servicial, dinàmica i bona gent. Reconeix que li agrada molt estar amb la gent i dialogar.
Trobam referències seves a la revista Pòrtula i a diversos mitjans de comunicació illencs, com el Diario de Mallorca.

Ha fet part de l’A.V.V. del Pont d’Inca Nou,  i de l’APA de Santa Teresa (PI). Actualment encara és component de la Confraria Verge del Carme (PO) i de la Penya mallorquinista Barralet.

> Galeria d’imatges

 

 

(Antoni Calvo / BMM, Mxp, VII ’18)

(Visited 138 times, 2 visits today)

Tags: , ,

Cap comentari.

Deixa un comentari