Alonso Pujadas, Cristina

Cristina-Alonso OK

 

 

.

.

.

.

Política, naturòpata i especialista en herbes

Neix a Palma el 9 de setembre de 1976, filla d’Enrique Alonso Zahonero i Catalina Pujadas Moranta.
L’any 2005 es casa amb Joan Serra Canyelles, de ca s’Arraconer, de Pòrtol, on viuen. Tenen una filla.
Va estudiar batxillerat d’art a l’escola d’Arts i Oficis.
Ha treballat com escanista i maquetista a una agència de publicitat i també a una herboristeria, on despatxava remeis naturals per a tot tipus d’afeccions. Allà s’animà a especialitzar-se en Naturopatia, i després va fer un postgrau a la Universitat de València d’Herbodietètica i Nutrició.
La política sempre li havia interessat, fins i tot d’adol·lescent, ja que el seu padrí n’hi parlava molt. La seva família era amiga de Martí Serra i família, però va ser a través de Daniel Guirao i de la mare d’ella -que era la secretaria d’organització del PSOE de Marratxí- que es va animar a afiliar-se al Partit Socialista. Va entrar a l’executiva quasi directament i poc després li varen comanar la Secretaria d’organització.

Va fer part de la candidatura del PSOE a Marratxí a 2011 com a número 8 i a 2015 com a número 2, quan aconseguí entrar dins l’Ajuntament com a regidora. A partir d’aquest darrer any és regidora de l’Ajuntament de Marratxí encarregada les àrees de Neteja viària, Manteniment de parcs i jardins, Gent Gran, Transport i mobilitat.

Va fer part novament com a 2 a la candidatura de 2019,  i amb l’equip del batle Miquel Cabot
li tornen encarregar les regidories de Neteja viària, Manteniment de Parcs i jardins, Gent Gran i Medi Ambient i Agricultura.

Durant 11 anys va fer part de l’associació de Festes del Carme de Pòrtol com a membre fundador i durant els darrers 6 anys actuà com a tresorera.
Li agrada molt conversar amb els seus amics sobre qualsevol tema. Li agrada fer esport, encara que actualment no té massa temps. L’omple molt veure crèixer la seva filla i li encanta anar a la caseta a fer torrades o paelles…
Li agraden les pel·lícules que fan pensar i que te deixen aquella sensació d’inquietued. Diu que necessita la música en tot moment, però no es considera melòmana.

L’any 2020 va cursar un Màster de Resolució de Conflictes i Mediació i la idea és d’apuntar-se a la UNED per a iniciar un grau durant el curs 2021/22.

En la seva opinió, durant el temps que duu de regidora de l’Ajuntament de Marratxí ha après moltes coses sobre la gestió pública, sobre el nostre municipi i sobretot, li ha ajudat a conèixer millor les persones i els problemes que les envolten.

 

[Mxp, VI ’16] [Darrera actualització, IV ’21]

[SEGUEIX L’ACTUALITZACIÓ DE MARRATXIPÈDIA MITJANÇANT LA NOSTRA PLANA DE FACEBOOK]

 

(Visited 283 times, 1 visits today)

Tags: , ,

Cap comentari.

Deixa un comentari