Fernández Balaguer, Jaume

Escriptor, visqué a Sa Cabaneta

Neix a Palma el 22 de maig de 1964. Fill de Francesc Fernández Puigserver i de Maria Balaguer Cirer. Té un germà, Rogelio (1960).

A sa Cabaneta, on es va traslladar la seva família a finals dels anys 60 del segle XX, sempre li han dit “En Jaume Balaguer”.

La seva infància va transcórrer entre sa Cabaneta i sa Calatrava, a Palma.

Començà l’etapa escolar amb les monges Franciscanes. Posteriorment assistí a classe amb la mestra Maria Magdalena Solivellas, a sa Cabaneta, i finalment a l’escola graduada mixta d’aquest mateix poble. Posteriorment va fer estudis d’administració i finalment, d’auxiliar d’infermeria.

Es va casar als 18 anys. Posteriorment es divorcià i es tornà a casar. Actualment té quatre fills i dos néts.

Després de diverses feines a temps parcial, va treballar a Palma a una llibreria i a un centre d’ensenyament. Després de passar per altres ocupacions ha fet durant molt d’anys d’auxiliar d’infermeria, primer a Sant Boi de Llobregat i, posteriorment, a l’Hospital General de Granollers. Actualment està jubilat, per baixa d’invalidesa.

L’any 2020 va plasmar les seves memòries i experiències cabaneteres dels anys 70 al llibre “L’Escolanet de Sant Marçal (relat d’un Marratxiner)”.

Vegeu>> Notes autobiogràfiques…

[Mxp, VI ’21]

(Visited 106 times, 1 visits today)

Tags: , ,

Cap comentari.

Deixa un comentari