Llobet Capellà, Rafel

Mestre d’escola, ja jubilat, i polític

Va néixer el 1952 a Dalt Vila (Eivissa), fill de Rafel Llobet Comes, de Palma, i Maria Capellà Jordà de Son Adolça.

Va fer Magisteri, i posteriorment diversos cursos de formació. Com a mestre de l’escola pública ha passat per les escoles de Consell, es Viver, Blanquerna (PIN), Juníper Serra i Institut de Marratxí. Ha estat director en diverses ocasions i també cap d’Estudis.

Casat el 1978 amb Maria Deià Ripoll, de Consell
Tenen tres fills i una neta.
Inicialment va viure al Pont d’Inca, on hi va passar amb deu anys, fins al 2006. A partir del 2007 viuen a Consell, on és regidor pel PSOE

Diferencia una política vocacional, per la qual es considera socialista des del bres, de la pròpiament institucional, a la qual va començar de la mà de Martí Serra.
El seu pare ja era socialista, va ser secretari de l’agrupació del Pont d’Inca i va estar empresonat per les seves idees.
Sempre ha estat afiliat al PSIB-PSOE.

Va ser secretari d’Organització de l’Agrupació de Marratxí (4 anys), secretari d’Educació de la Federació socialista de Mallorca (4 anys) i secretari general de l’Agrupació Socialista de Consell (2010 a 2018)

Dins la política municipal ha tengut diversos càrrecs: Regidor d’Educació de Marratxi (1999 a 2003), Regidor d’Esports a Consell (2007 a 2011), Regidor d’Educació i Cultura a Consell (2011 fins ara).

Ha viatjat sovint… Grècia, Canadà, Cerdenya, Croàcia… I per Espanya, tot el nord, Galícia, Madrid, Barcelona, Valencia, part d’Andalusia, Canàries…

Li agrada molt l’esport, tant practicar com veure’l, quasi tot. Viatjar. Llegir temes polítics. I darrerament aficionat a l’horticultura.

El consideren una bona persona, que sap tractar la gent. És de confiança, simpàtic, agradable i feiner.

Referències personals: Pòrtula, premsa diaria local, revista sa Plaça

És soci de la segona i mitjana edat a Consell.

(Mxp, V ’21)

(Visited 107 times, 1 visits today)

Tags: ,

Cap comentari.

Deixa un comentari