Llompart Caldés, Jaume

Polític local

Jaume Llompart neix a Palma el 31 de març de 1986, fill de Jaume Llompart i Antònia Caldés.

Va fer estudis de comandaments intermedis turístics, a l’Escola de Turisme de Balears. A part de polític es “Sales manager” a Hotelbreak, tot i que actualment està a l’atur.

Es casa el 2019 amb Anabel Carrillo, i són pares de Lucia (2020). Viuen a Marratxí, temporalment a la Vinya de Son Verí.

Comença en política el 2011, a través de Joan Femenies i Toni Fuster (aleshores, regidor i director de l’àrea d’Esports, respectivament). Ha estat president de NN.GG.de Marratxí, president insular de NN.GG de Mallorca, membre del comitè executiu de NN.GG. de les Illes Balears i, en dues ocasions, secretari de la comissió d’Esports del Partit Popular de les I.B. El 2011, amb el número 12 del PP, fa part de la 9ena candidatura de Marratxí i entra com a regidor de l’equip de govern del batle Tomeu Oliver, a qui havia conegut el 2010 i considera el seu gran referent en la política; amb ell va dur l’Àrea d’Esports de 2011 a 2015. Participa a la 10ena candidatura (2015) amb el número 3, també de la llista del PP encapçalada pel mateix Oliver. Aquesta vegada estan a l’oposició. I, finalment, també es presenta el 2019 a la 11ena candidatura, en la llista liderada per M.Magdalena García Gual. Actualment fa part de l’oposició municipal.

En un altre ordre de coses, fa part del Club Bàsquet Pla des de 1996, en el qual ha passat per quasi totes les categories com a jugador, així com a delegat, entrenador i vicepresident. Ha coordinat l’escoleta municipal i també la secció femenina del Club. Actualment ajuda en tasques de coordinació i d’oficina.

Viatjar és una de les seves grans passions. Es considera un enamorat de Menorca. Durant molts d’anys participà en un viatge familiar a la neu i des de fa 3 anys passen un mes a l’Argentina, per visitar la família de la seva esposa. També ha fet part de l’entitat de joves Planmarxa i és membre de de l’AVV Xaloc, ambdues del Pla de na Tesa.

A part d’això, li encanta passejar per la muntanya, relacionar-se i conèixer gent nova. Encara que no sigui massa constant, també li agrada molt practicar esport.

Finalment, a tall personal, es considera molt pacient i comprensiu.

[Mxp, III ’21]

(Visited 378 times, 1 visits today)

Tags: , ,

Cap comentari.

Deixa un comentari