Mangiova Ripoll, Antoni

 Polític, sa Cabana

.

Neix a Palma el 1956

S’ha dedicat a l’hosteleria, ha fet part de l’Associació de Taxis adaptats per a Minusvàlids, i ha estat ràdio telegrafista de l’Armada.

Casat amb Maria Isabel Mulet Llabrés, de Palma. Tenen una filla  i una néta.

Fa més de vint anys que viuen a Marratxí, primer al Pla de na Tesa, després a la urbanització can Carbonell i, actualment, a sa Cabana.

Políticament, primer va fer part d’UGT, durant més de trenta anys. Llavors  va entrar al PSM , de la mà de Gabriel Barceló,  i hi va estar durant cinc o sis anys. Finalment, fa tres anys que va recomençar amb Podem. En cada cas ha estat militant de base, sense ocupar cap lloc directiu.

A les passades eleccions de 2015 es va presentar en cinquena posició dins la llista de Guanyem Marratxi -Esquerra Unitària. No va entrar directament, però diversos moviments dins el seu grup han fet que, finalment, entràs com a regidor, fes part de l’equip de govern i des del passat juny de 2016 sigui el regidor delegat de participació i seguretat ciutatdana.

Entre les seves aficions hi entra la navegació i la música, en general.

Ha viatjat arreu del món. Va estar a Colòmbia un parell de mesos, i també a Mèxic. Coneix Espanya i Europa quasi per tot.

Hom el considera bona persona i empàtic.
Trobam referències seves a la premsa de l’època que va fer part de l’associació del taxis.

 

[BMM, Mxp, III ’17]

[SEGUEIX L’ACTUALITZACIÓ DIÀRIA DE MARRATXIPÈDIA I ELS SEUS RÀNQUINGS MITJANÇANT LA NOSTRA PLANA DE FACEBOOK]

 

 

(Visited 201 times, 1 visits today)

Tags: ,

Cap comentari.

Deixa un comentari