Ramis Salamanca, Josep Tomàs [-f]

 

 

 

 

Bibliotecari-arxiver i polític local

 

.

Llicenciat en història i màster en patrimoni cultural per la UIB.

Nascut dia 18 de juliol de 1985 a sa Cabaneta.

Fill de Marçal Ramis Reynés i de Maria Agustina Salamanca Serra.

També conegut com a de Can Marçalet.

És parella de na Carmen Párraga Párraga. Sense fills.

Ha treballat de bibiliotecari-arxiver municipal i d’agent d’informació a l’aeroport.

Va començar en política l’any 2011 en ple procés de formació de la coalició entre el PSM i Iniciativa-Verds. De la mà de Joan Francesc Canyelles ja havia mantingut alguns contactes amb l’agrupació local del PSM. Si bé aquells anys la seva col·laboració va ser puntual, al voltant del 2013 el compromís va ser major fins al punt d’anar a les llistes de MÉS per Marratxí les passades eleccions. Considera la política com un exercici molt noble i de gran responsabilitat, on els teus conciutadans han depositat la seva confiança en tu perquè els representis i, si pot ser, els governis. El que el va empènyer en implicar-se en política va ser el desig de canvi de polítiques i el fet de no voler estar darrera la barrera, sinó de formar part activa d’aquest canvi.

Vinculat a MÉS per Mallorca des del 2011.

Es va presentar a la convocatòria electoral de 2015 com a número 3 de Més. Va entrar a l’Ajuntament i feu part de l’equip de govern del batle Joan Francesc Canyelles, com a responsable de les àrees municipals de Cultura, Esports, Fires i Festes i Patrimoni històric.

A l’11ena (2019), altra vegada número 3 de Més, torna ser elegit com a regidor.

-Li agrada molt la lectura, sobretot de llibres d’Història contemporània, ja siguin a nivell global o estudis de caràcter local. També llegeix novel·la. També li agrada practicar esport (tot i que no ho faig lo sovint que li agradaria). Sobretot, jugar a futbol i bàsquet.

Se considera una persona que intenta ésser amic dels seus amics i un bon fill. Li agradaria pensar que les seves accions (no només les paraules) transmeten uns valors. A nivell de caràcter és seriós, afable, alegre i rialler quan pertoca.

És soci de l’Obra Cultural Balear i del club esportiu Atlètic Balears.

 

[Entrada en procés de construcció]

[Mxp, VII ’15] [actualitzat VI ’19]

 

(Visited 126 times, 1 visits today)

Tags: , ,

Cap comentari.

Deixa un comentari