Sal de Cocó [grup mcal]

Sal de Cocó va ser una banda mallorquina, creada a principis del 2000. La primera formació del grup van ser el germans Munar –Josep (guitarra) i Toni (veu)-, Pedro Duran (guitarra), Miquel Cabot (baix) i Joan Planas (percussions).

Guanyaren el 1r Certàmen de Cançó de Vilafranca i allà conegueren al productor i mànager del seu disc “56 de desembre”, Tomeu Janer (Fora des Sembrat). El títol d’aquest disc, que va sortir a l’any 2004, fa referència a les dates en les quals guanyaren el concurs (5 i 6 de desembre del 2002). Al disc hi trobam col·laboracions importants, com Joan Masdéu (Whisky’ns) o Pep Suasi. És un disc madur amb un so introspectiu, senzill i càlid. Música íntegrament acústica i d’aires mediterranis. 

L’any 2005 el grup va agafar un format més elèctric i amb canvis a la seva formació. Pedro i Toni deixaren la seva participació, i es varen sumar al projecte Pau Belenguer (bateria), Toni Guerrero (guitarra) i Blai Vidal (veu). A l’any 2007 varen enregistrar un nou disc amb en Toni Pastor però que mai es va arribar a editar. 

[Mxp, III ’21]

(Visited 59 times, 1 visits today)

Tags: ,

Cap comentari.

Deixa un comentari