Cabot Rodríguez, Miquel

miquel cabot

Professor de Música i polític. Batle de Marratxí

.
Miquel Cabot Rodríguez neix a Palma dia 15 de juny de 1984, de pares pladenatesers. Fill de Bernat Cabot Llabrés i Maria del Carme Rodríguez Moyano.
Es fadrí i tota la vida ha viscut al Pla de na Tesa, on és conegut com a de SON HORRAC i també DES BOLEROS (per la relació de la família amb Aires des Pla de Marratxí).

Ha fet estudis de Piano i Pedagogia musical al Conservatori de Música de les Illes Balears i també estudis de Pedagogia a l’UNED. Professionalment s’ha dedicat a l’ensenyament de la Música.
Al 2008 es va afiliar a les Joventuts Socialistes i al 2010 al PSIB. Des de sempre ha estat molt vinculat a l’acció social i al voluntariat, i des de sempre s’ha interessat per la política perquè creu en l’acció política “com a eina vital de tranformació, progrés i justícia social”.

Sa mare és afiliada al PSIB i d’ella ha heretat el seu compromís polític però la seva afiliació va esser per decisió pròpia.
Ha estat secretari general de les Joventuts Socialistes de Marratxí i secretari d’organització de les Joventuts Socialistes de Mallorca. A partir de 2014 és el Secretari General de l’Agrupació Socialista de Marratxí.

Fa part de la 9ena candidatura (2011) presentant-se com a nùm 7 del PSIB/PSOE. No aconsegueix entrar. Posteriorment, es presenta a les eleccions com a número 1 de PSIB/PSOE a la 10ena legislatura (2015) i per pacte postelectoral fa part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Marratxí, presidit pel batle Joan Francesc Canyelles. En aquell moment fou primer tinent de batle i regidor de Joventut, Contractació, Comunicació, Economia, Hisenda i Especial de comptes.

El 2019 torna a liderar la candidatura del PSIB/PSOE a la 11a legislatura (2019), i gràcies al pacte postelectoral és elegit batle.
Actualment és batle de Marratxí i novament regidor de Contractació,  Economia, Hisenda i Especial de comptes.

A títol personal s’interessa per la Música, els esports i la cultura en general.

A l’hora de parlar de qualitats personals prefereix que n’opinin altres persones.
Es component de l’agrupació cultural Aires des Pla de Marratxí, i cofundador del club esportiu Boreal de Marratxí i del club juvenil Punt de Trobada. També va fer part del club d’esplai “Es Puntet” i de la directiva de la Unió Esportiva Pla de na Tesa.

En l’àmbit musical va formar part del grup Sal de Cocó amb qui va editar el disc “56 de desembre” l’any 2004, des de 2018 forma part del grup Marratxiner CABOT, amb qui han editat el disc “Llengües” (2019) i l’EP “Premium” (2020).

Podeu trobar més detalls a: www.socialistesdemarratxi.com

Ref.: [Juga bàsquet PT. Entrena infantils] Pòrt 64,15

[Mxp, VIII ’16][actualització, II ’21]

[SEGUIU L’ACTUALITZACIÓ DE MARRATXIPÈDIA MITJANÇANT LA NOSTRA PLANA DE FACEBOOK]

(Visited 641 times, 1 visits today)

Tags: , ,

2 Respostes per “Cabot Rodríguez, Miquel”