Amengual Jiménez, Josep M.

Josep Maria Amengual neix a Madrid, el 26 de novembre de 1966. Ho considera un fet anecdòtic, ja que sempre ha viscut a Mallorca i se sent totalment mallorquí, fill de Jaume Amengual, de Mancor, i de María José Jiménez, de Jaén.

Viu amb les seves dues filles a la Vinya de Son Verí.

És delineant, tot i que va iniciar estudis d’enginyeria industrial. Actualment cursa els estudis d’arquitectura tècnica.

Va començar en política el 2015, de mà d’un amic que pensava com ell; cercaven noves portes i mentre alguns varen anar a Podemos, ell i d’altres varen recalar a Ciutadans. En el moment de la convocatòria electoral municipal eren tan recents que no varen poder-s’hi presentar. A partir d’aquí varen muntar l’agrupació de Marratxí, afiliar gent, conèixer el municipi, recabar informació… I el 2019 varen decidir que es podien presentar a l’11 convocatòria. De resultes d’això, ara són tres de Ciudadanos a l’Ajuntament, fent part de l’oposició municipal, de la qual cosa es sent molt honorat.

Dins l’agrupació del partit a Marratxí, únic al qual ha estat afiliat, ha estat responsable de xarxes. En aquests moments és l’enllaç municipal.

Quant a interessos personals, diu que ha fet moltes coses. De jove va viatjar molt, Li encanta la lectura (llegeix molt sobre qüestions tècniques, el tema mediambiental l’atreu especialment). Li encantava l’excursionisme. I també havia fet paracaigudisme, que va haver d’abandonar perquè es va lesionar. Es lamenta que actualment té tan poc temps que ha arribat a perdre les aficions que conrava.

Quan a viatges, va tenir bona oportunitat i, en poc temps, va recórrer gran part de Sudamèrica. També Egipte, Itàlia i Grècia. De manera anecdòtica comenta que va viure uns mesos a Iraq.

A tall personal, comenta que diuen que és bona persona. Encara que té pocs amics, els considera molt bons i pot parlar de tot amb ells. És un gran conversador i s’interessa per tots el temes que consideri que li aporten alguna cosa… que arriben a ser molts.

Finalment, es declara un amant dels animals des de sempre, especialment dels cans. Per a ell, han estat i són uns companys molt importants en la seva vida.

[Mxp, III ’21]

(Visited 87 times, 1 visits today)

Tags:

Cap comentari.

Deixa un comentari