Cabot Rodríguez, Josep

Compositor, veu i guitarra acústica de CABOT.

Josep Cabot de ca’ls Balladors, des Pla de na Tesa, és fill de Bernat Cabot i María del Carmen Rodríguez

És graduat en Educació Primària, i Tècnic Superior en Projectes Audiovisuals i Espectacles. Exerceix com a professor a l’Escola de Música de Santa Mònica.

Va començar a aprendre piano i llenguatge musical amb Maria Crespí, de Ca’n Membre, amb la qual es va preparar per entrar al Conservatori. Dos anys després va aprovar les proves d’accés amb clarinet com a instrument. De clarinet té en Pep Sancho com a professor, considerat gran clarinetista valencià, component durant molts d’anys dels Javaloyas.

Amb 18 anys va començar amb la guitarra, i encara que s’hi inicia de forma autodidacta, els seus coneixements musicals i el fet de tenir devora en Toni Pastor, li ajuden a avançar moltíssim.

Compta amb l’experiència de tots els concerts amb Cabot i amb els conjunts dels quals ha fet part, com Aires des Pla de Marratxí, Trapecistas, o The Croquets. 

Discografia: Cabot, i el disc 30 aniversari d’Aires des Pla de Marratxí.

És pla de na tesser des de que va nèixer. Ha estat vinculat a diferents associacions i entitats marratxineres com, per exemple, ballador i músic a Aires des Pla de Marratxí, monitor al club d’Esplai des Pla de na Tesa; jugador, entrenador, i actual directiu de l’U.D. Pla de na Tesa. Etc, etc.

Durant molts d’anys ha viatjat amb Aires des Pla de Marratxí fent intercanvis amb agrupacions de tota Espanya i també de fora com pot ser Portugal, i festivals internacionals com a França, Itàlia, Alemanya, etc.

Amb Cabot han viatjat a Barcelona i Girona per a diferents concerts.

Li agraden les coses senzilles. Evidentment, la música, veure documentals de diferents artistes i investigar sobre ells. Li agrada el futbol, els cotxes i les motos antigues. Estar amb els amics i la família.

Es considera una persona senzilla, familiar i lleial. Caparrut, però gens rancuniós.

Li agrada la solitud desitjada però, al mateix temps, li encanta estar amb amics. 

[Mxp, III ’21]

(Visited 212 times, 1 visits today)

Tags: ,

Cap comentari.

Deixa un comentari