Sabater Pérez, Lídia

Mestra i política

Lídia Sabater neix a Marratxí el 1983, filla de Julià Sabater i Manuela Pérez.

Actualment viu a sa Cabaneta, juntament amb la seva parella, amb qui tenen un fill.

Va estudiar el Grau d’Educació Primària per la UIB. Així mateix, té molt interès per adaptar-se a la societat de la informació i comunicació, per aquest motiu va cursar el màster de Tecnologia Educativa: E-learning i Gestió de l’Coneixement (UIB) i el Màster de Social Media: Gestió i Estratègia (UOC) . Actualment, està estudiant el Màster d’Obesitat i Trastorns de la Conducta Alimentària (ICNS).

A part de política, actualment exerceix com a mestra de primària especialitzada en educació musical a l’escola pública de les Illes Balears i és col·laboradora en el programa de Canal4 Televisió “La Tarde con Celeste” a la tertulia i té secció pròpia “Diversión en Redes” (https://www.instagram.com/latardeconceleste/).

L’any 2017, i per iniciativa pròpia, es va afiliar al partit polític Ciutadans, sent l’únic partit on ha estat afiliada. Va començar activament a participar dins el partit, sobretot, movent l’àrea de Joves Ciutadans (JCs) on va dur les xarxes socials de JCs Illes Balears durant dos anys i simultàniament va ser anomenada Secretaria de JCs autonòmica. 

A les eleccions municipals de l’any 2019, va fer part de la primera candidatura de Cs Marratxí essent la num 2 d’aquesta llista. Va resultar elegida regidora a l’oposició, funció que realitza actualment. També va fer part de la llista al Parlament de les Illes Balears i al Senat. A més a més, va ser part del Comité Autonòmic Electoral de Cs Baleares. 

A l’octubre de l’any 2020, va ser anomenada Secretaria d’Organització Autonómica de Cs Balears, recolzada pel difunt, Joan Mesquida i l’actual Coordinadora i Portaveu del partit a les Illes, Patricia Guasp.

Abans havia fet feina durant 11 temporades a l’aeroport de Palma, a on va desenvolupar feines relacionades amb atenció i servei al passatger, previsió i gestió d’overbooking, així com l’assistència als passatgers afectats; programació de vols, facturació i embarcament de passatgers; responsable de tancament de facturació de vols i també coordinació d’assistència de menors no acompanyats (UM).

El 2020, va participar com a actriu al curtmetratge de Marta Jiménez “Acuérdate de mí”, assumint el paper de directora de la residència d’ancians “Los Olivos” (https://www.martajimenezfilm.com/acuerdate-de-mi). Finalment, abans d’estudiar el grau d’Educació Primària, va començar la llicenciatura de Geografia, que no va arribar a acabar, però li serví per fer un intercanvi i va viure mig any a l’Argentina, des d’on va viatjar per diversos països de Sud Amèrica. 

Quan tenia 16 anys, va guanyar la beca Ruta Quetzal-BBVA, organitzada pel Ministeri d’Afers Exteriors, consistent en cursos impartits a Espanya, Estats Units i Mèxic amb joves de tot el món. 

Té moltíssima afició viatgera. Ha recorregut Espanya (li queden les Illes Canàries), ha anat per gran part d’Europa (Anglaterra, República Txeca, Itàlia, Alemanya, Bèlgica, entre d’altres), Amèrica del Nord (Nova York, Florida, California i Texas, entre d’altres), Mèxic, Amèrica del Sud (Argentina, Xile, Uruguay, Paraguay, Brasil) i ha estat al Japó. 

Li encanta viatjar perquè li encanta conèixer altres cultures i la seva forma de viure; sempre vol aprendre coses noves i conèixer gent. A part d’això, li agrada la música (toca piano i canta), fer excursions i esport. Entrena cada dia i participa a carreres amb el seu equip, Human Re-Evolution.  

A tall personal, es considera una persona molt inquieta, amb molta curiositat per les coses, és molt social perquè té interès per conèixer la gent que l’envolta. Es considera una persona amb molta força de voluntat, així com una persona positiva i resolutiva. 

D’altra part li encanta riure; creu que és la millor medicina. 

Ha realitzat una sèrie d’articles sobre TIC en relació a l’ensenyament, és redactora a “The Journalist” en qüestions de Ciencia i Tecnología https://thejournalist.es/author/lidiasabater/, i és autora del blog “MUNDO SOCIAL MEDIA” en el qual tracata temes sobre tecnologia educativa y social media https://lidiasabater.wordpress.com/

[Mxp, III ’21]

(Visited 205 times, 1 visits today)

Tags: , ,

Cap comentari.

Deixa un comentari