López Rodríguez, Humberto

hector

Treballador social, Mediador i polític local

Va néixer a Palma, dia 6 d’octubre del 1974, fill de Francisco López Saavedra i Mª Leonides Rodríguez Fernández.

Es casat amb  Mª Magdalena Carbonell Ginard, i viuen a sa Cabaneta.

És diplomat en  Treball Social i Màster en Mediació de Conflictes Familiars, Civils i Mercantils de la UIB.

Va començar en política a la primavera del 2014 quan es va unir al moviment ciutadà de Podemos, participant en la creació del Cercle Podem Marratxí.
Anteriorment havia participat a iniciatives reivindicatives com la candidatura a les eleccions europees, autonòmiques i locals del partit Ciutadans en Blanc que promovia la representativitat dels vots en blanc i al moviment assembleari 15 M. A partir d’aquell moment sempre ha
participat com a independent i ara està inscrit a Podemos.

Va ser el responsable de xarxes socials al Consell Ciutadà de Podem Marratxí.

Es va presentar a la convocatòria electoral de 2015 com a número 3 de Som Guanyem Marratxí. En aquell moment va entrar a l’Ajuntament i va fer part de l’equip de govern tenint cura de les àrees municipals d’Ocupació, Formació i Treball, Salut i Consum i Patrimoni.

A la convocatòria electoral de 2019 es va presentar com a cap de llista de Unides Podem Marratxí i actualment és Portaveu de Grup Municipal a la oposició.

A títol personal li interessa l’ecologia i la salut natural. S’interessa per l’alimentació vegana o lliure d’explotació animal. També és preocupa per la promoció de grups i iniciatives d’ajuda mútua i col·laboració veïnal, i pels projectes d’economia social i alternativa.

Com a qualitats personals destaquen l’escolta activa i l’empatia. Considera que té un grau important de capacitat d’adaptació i improvisació, així com de creativitat i innovació. Procura facilitar els processos de resolució de conflictes i de creació d’espais de col·laboració.

Participa amb l’ Associació Projecte Gaia de Balears i amb l’ Associació Cercle Matern Infantil de Mallorca.

El podeu trobar a aquests webs:

hlopez@marratxi.es
https://www.facebook.com/hlopezrodriguez
http://novayasajuicio.blogspot.com

[Mxp, VIII ’15][Darrera actualització, III ’21]
(Visited 129 times, 1 visits today)

Tags: , ,

Cap comentari.

Deixa un comentari