Baltasar Cozar, Paula

Secretària municipal. Llicenciada en dret.

Paula Baltasar va néixer a Palma el 1978, a la zona de sa Vileta, on va retornar i viu actualment.

Té dues filles, fruit d’una experiència matrimonial fallida, nascudes el 2011 i el 2014, respectivament.

Durant un temps es va dedicar al periodisme. Va fer ràdio, televisió i premsa, va dur informatius i fou corresponsal de diversos mitjans.

A partir de 2006 va estar a l’ajuntament de ses Salines i, després d’haver passat per altres cinc ajuntaments, des de 2015 treballa a l’Ajuntament de Marratxí. Aquí s’hi troba molt a gust i destaca la professionalitat dels seus treballadors. La bona disposició i la ràpida adaptació als canvis. Diu que això seria la proactivitat. Considera que és un equip molt cohesionat i que funciona com si es tractàs d’una família, tot i que el nombre de persones és elevat.

D’altra part, durant una temporada va fer de cooperant a Equador, amb Metges del Món, entitat de la qual segueix essent col·laboradora.

Mai no s’ha dedicat a la política.

Molt aficionada a la Música, de tot tipus, entre d’altres activitats va cantar amb el cor Son Serra, dirigit per Xisco Bonnín. I actualment fa part del quintet “Acoustic voices” de la Factoria de So de Santa Maria del Camí.


Li agrada molt viatjar… Li encanta agafar motxilla i partir, anar d’albergs i viure en contacte amb la Natura. A part de sortir sovint per Mallorca i per Espanya, coneix moltes bandes d’Europa, tot i que destaca Noruega o Anglaterra, però també coneix altres llocs, com Nova Zelanda, Argentina, Colombia, Xile, California… Actualment va pel món amb les seves filles.

I a part de viatjar i cantar, li agrada fer esport i, especialment, anar d’excursió. No pot estar sense la muntanya.

En relació a la Música assegura que li agrada tota, depenent de l’humor amb què s’aixeca cada dia. De clàssica al més pur rock. Escolta molta música. També li agrada llegir i anar al cinema. En aquest aspecte es considera romàntica i “retro”, tant del cine antic com de la música antiga.

Personalment, es considera extrovertida i sociable, i destaca especialment el seu bon caràcter i la paciència. Amb tot diu que la impuntualitat la perd, encara que faci esforços per superar-se.

En general creu que la caracteritza l’interès que va mes enllà de la seva pura feina professional. Fa recerca sobre què és un Ajuntament, què es preten amb els diversos temes que es tracten i com fer les coses per amillorar-les. Intenta formar-se en aquest sentit, llegeix molt, està al dia i intenta veure cap a on es va i quina és la seva funció. Li interessa fer una valoració global del que és la feina dels secretaris municipals i cap a on volen anar. Per això, intenta formar-se contínuament en aquest aspecte.

[BMM, Mxp, II ’21]

(Visited 465 times, 1 visits today)

Cap comentari.

Deixa un comentari