Serra Canyelles, Neus – ARRACONERA

Secretària general de la FELIB i política, Pòrtol

Neix el 9 d’agost de 1979 a Pòrtol. Filla d’Antoni Serra Salvà, de ca na TAULERA,  i d’Antònia Canyelles Dumas, de ca s’ARRACONER.

Més coneguda com a Neus ARRACONERA. Sempre ha viscut a Pòrtol.

Va cursar estudis de primària al Col·legi Públic Costa i Llobera de Pòrtol i BUP i COU al Col·legi Sant Josep Obrer i a l’IES Joan M. Thomàs, estudis que va compaginar amb els de música a l’Escola Municipal de Música de Marratxí. Així mateix va fer diferents cursos relacionats amb l’Administració i la Secretaria de Direcció:
– Lideratge polític i Comunicació, duit a terme a la seu de la FEMP a Madrid.
– Ètica i Bon govern local, dut a terme també a la FEMP.
– Comunicació Institucional i Personal eficaç a l’Acadèmia de Manuel Campo Vidal, a Madrid.

Pel que fa a l’experiència professional, ha treballat als departaments de Futbol base i Màrqueting del RCD Mallorca des del 2009 fins al 2015, quan va demanar excedència per a desenvolupar les funcions de Secretària General a la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB).
Des de sempre s’ha involucrat molt al moviment associacionista del municipi, fent part de la directiva de moltes associacions, essent fins i tot fundadora de l’Associació de Festes del Carme de Pòrtol.

Es casa l’any 2006 amb Joan Miquel Ramis, amb el qual tenen dos fills, Pau i Maria.

Va començar en política, de la mà d’Antoni Calvo Buades, l’any 2010 per  intentar fer feina per al seu municipi”. A les eleccions de la 9ena candidatura (2011) es va presentar com a número 2 de la llista de la candidatura d’IdMA, essent elegida portaveu d’aquest grup municipal a l’oposició durant aquella legislatura i la del 2015 al 2019 (10ena legislatura) on els IdMA formaren coalició amb el PI-Proposta per les Illes.

A partir de l’11ena legislatura (2019), i amb la mateixa coalició, ha entrat a formar part de l’equip de govern com a
Regidora de Participació Ciutadana, Transparència i Defensora de la Ciutadania.
Des del 2015 a l’actualitat és Secretària General de la FELIB (Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears) i des del 2020 forma part també de la direcció del partit del PI- Proposta per les Illes amb el càrrec de Secretària d’Acció Institucional i Política Municipal.

Li agrada llegir, escriure i fer manualitats.

Es considera extrovertida, xerradora i sincera.

Fa part de l’Associacio de Festers de Pòrtol

[Mxp, VI ’15][Darrera actualització, III ’21]

[SEGUEIX L’ACTUALITZACIÓ DE MARRATXIPÈDIA MITJANÇANT LA NOSTRA PLANA DE FACEBOOK]

(Visited 257 times, 1 visits today)

Tags: ,

Cap comentari.

Deixa un comentari