García Gual, Maria Magdalena

(foto, Diario de Mxí)

.

.

.

.

.

.

Pedagoga i política

.

.

Neix a Palma el 1975, filla d’Octavio García i Margalida Gual.
Molt lligada a sa Cabaneta des de petita.

Va estudiar Pedagogia i, posteriorment, Magisteri en l’especialitat d’Educació Especial. Des del setembre de 2015 exerceix de mestra de la seva especialitat en un col·legi de Palma.

El 2014 es casa amb Francesc Ferrà Pizà, a Sant Marçal. Des d’aleshores viuen al Pont d’Inca. Tenen un fill, nascut el desembre de 2019.

Des de jove milita al PP. Primer a NN.GG., d’on fou presidenta. Es va afiliar a Noves Generacions l’any 1995, va ser una decisió personal, i hi va acudir tota sola, ningú li va donar la mà; motivada per la situació política d’aleshores i moguda per un interès social. Més tard milita dins el partit, amb el qual va fer part d’algunes llistes municipals de Marratxí. A la 7ena (2003) i 8ena (2007) candidatura fou elegida regidora i exercí de primera tinent de batle, responsable de les àrees de Cultura, Educació i Gent Gran.
També ha estat consellera del Consell de Mallorca.

A l’11 candidatura (2019) es presenta com a número u de la llista per Marratxí. Des d’aquell moment torna a fer part del Consistori, encapçalant l’oposició.

Li encanta viatjar i la música, és aficionada a fer puzzles des de ben joveneta i, per a ella, la família és un puntal a la seva vida.

Tot i que creu que no és ella que n’hauria de parlar, considera que és una persona responsable, tant en temes professionals com a personals i socials. Activa i proactiva. Sincera, compromesa i tolerant. Divertida, xerrarire i afectuosa.

A part de la filiciació política, fa part de l’ONG H+D (Humanismo y Democracia), és sòcia de Creu Roja, i ha estat durant molts anys voluntària del Projecte Home.

Vegeu també>> Plana web

[Mxp, VI ’19][Darrera actualització, III ’21]

(Visited 397 times, 1 visits today)

Tags: ,

Cap comentari.

Deixa un comentari