Pou Fiol, Bartomeu

Funcionari i comercial, PO

Tomeu Pou, més conegut com a de cas FERRER, va néixer a PO el 12 de setembre de 1953, fill de Miquel Pou, de Sant Jordi, i de Maria Fiol, des cas FERRER, de PO.

Es casa el 1978 amb Antònia Rosselló Mas, de ca na GOIA, de sa Cabaneta. Tenen 3 fills i una neta

Joan Francesc
Maria Antònia = Marta> Noa
Bartomeu


Viví a Pòrtol fins que es va casar. Llavors durant 3 anys a Palma, 24 a sa Cabaneta i a partir de 2005 viu a Pòrtol, a la Vinya des camp de Pòrtol, a prop del camí des Jardí.

Té els estudis Primaris, FP d’aministració, electricitat, i titulació d’entrenador de futbol. Endemés ha fet estudis de funcionariat i un màster de sofrologia esportiva.

Inicialment ,va fer uns anys dedicat al món de l’electricitat, després feu de comercial (sobretot a Aigües Binifaldó) i a partir de 1999 entrà com a funcionari de la CAIB i, posteriorment, de l’Ajuntament de Marratxí. Actualment està jubilat.

Ha participat en la revista Pòrtula, a partir de 1991, sobretot en qüestions d’Esport. Cuidava de la secció Espòrtula. També va fer part unà sèrie d’anys de l’espai “Amb ‘P’ de Pòrtula”, de Ràdio Marratxí. I actualment fa part de Marratxipèdia des dels seus inicis.
Al llarg de la seva vida esportiva va jugar a futbol amb el Marratxí durant una sèrie d’anys, de juvenil amb el Monleon, i després ha estat cofundador de l’Sporting Sant Marçal, i entrenador del Marratxí, St Francesc, Atlètic Rafal i La Salle de Palma, fets que constitueixen una de les millor etapes. Tot això en futbol base.
Dins els amateurs va cuidar del Sant Marçal, durant l’epoca que aquest arribà a Preferent, i ja no va perdre aquesta categoria entrenant l’Independent de PM i La Union del Secar de la Reial. La darrera etapa la va viure al Pòrtol CF fins el 2020.

Ha estat corresponsal d’esports a Marratxí de El Dia, i ha fet cròniques esportives per Dm, Diari de Balears i UH. Endemés ha col·laborat amb Fiesta Deportiva.

Mai no ha sentit interès per la política activa

Pel que fa a aficions, li agrada molt l’esport, en general, però amb especialitat cap al futbol. Llegir, l’excursionisme, cinema i música. És aficionat a l’horticultura, al naturisme, a la sofrologia i a la meditació.
Ha realitzat una sèrie de viatges, sobre tot a la Península Ibèrica, quasi per tot, excepte el sud (Extremadura i Andalusia) i també Tenerife. Aixímateix ha estat als Països Baixos i al sud d’Itàlia. Darrerament, per qüestions familiars, visita sovint Eivissa.
Els seus amics i coneguts el consideren una bona persona, especialment que sap tractar la gent. De confiança, simpàtic, agradable, feiner i amic dels seus amics.
Podem trobar coses seves, o sobre ell, a la revista Pòrtula, a la premsa local illenca,, així com als arxius de programes de Ràdio Marratxí i a Marratxipèdia.
Durant alguns anys va fer part de la coral Veus de Marratxí. També fou del grup de Festers de sa Cabaneta, i actualment és de la Tercera edat de PO i del R.C.E.Mallorca.

[Mxp, III ’21]

(Visited 152 times, 1 visits today)

Tags: , , , ,

Cap comentari.

Deixa un comentari