Dolça joventut daurada…

Ahir i avui de qui ja és adult

 Dolça joventut daurada…, encara que el títol pugui sonar un tant empalagós, aporta uns resultats que arriben molt més enfora d’aquesta impressió inicial.
l el subtítol, en aquest sentit, ja resulta eloqüent: Ahir i avui de qui ja és adult.
Bàsicament és això: L’any 1997, a la revista Pòrtula, vàrem encetar la secció “Entre joves”, que després es va subdividir en una altra secció, “Perfil jove”. En aquestes seccions, que varen durar deu anys, els protagonistes ens contaven qui eren, com eren, què pensaven, què feien en aquells moments i quines aspiracions tenien.
Ara fa molt poc, vaig veure que seria molt interessant recuperar totes aquelles persones i saber què s’havia fet dels joves d’aquell moment; com havien canviat i com havia evolucionat llur vida. D’alguna manera, establir una comparativa entre les dues èpoques, a una distància entre deu i vint anys de l’original.
Però la secció no es limitarà als personatges que varen sortir a les planes de Pòrtula, sinó que anirà més enllà i també mostrarà els canvis i l’evolució d’aquelles persones que varen ésser joves al seu moment i les voltes de la vida els ha duit, per diversos camins, al que són avui.
Una secció, en resum, que ens aproparà de manera entranyable i molt directa a tota una sèrie de persones que han estat, són i tenen coses que dir. Segur que vos agradarà.

 

 

Vegeu >>> Entre joves. Perfil jove; els protagonistes…

[BMM, Mxp, XII ’16][Darrera actualització, 5 IV ’17]

[SEGUEIX L’ACTUALITZACIÓ DIÀRIA DE MARRATXIPÈDIA I ELS SEUS RÀNQUINGS MITJANÇANT LA NOSTRA PLANA DE FACEBOOK]

(Visited 278 times, 1 visits today)