García Sureda, Irene

Llicenciada en Químiques, funcionària i política mpal

Irene García Sureda va néixer a Palma el 15 de novembre de 1978, filla de Catalina Sureda i d’Antoni García. Actualment viu a Marratxí, a la urbanització sa Cabana, amb els seus dos fills.

És llicenciada en químiques per la UIB des de l’any 2000 i funcionària docent de la CAIB des del 2001. Va desenvolupar la seva tasca docent com a professora de física i química a distints centres de Mallorca. Des del 2018 fins a l’actualitat és la Directora de l’Alta Inspecció d’Educació a les Illes Balears.

Quan tenia una vintena d’anys va començar en política militant al Partit Socialista al municipi de  Calvià de la mà del seu pare, que era un militant actiu i també va ser regidor d’aquell ajuntament. En traslladar la seva residència a Marratxí es va incorporar a l’agrupació marratxinera.

El 2019 va iniciar la seva trajectòria en la política municipal de Marratxí, va fer part de l’11ena candidatura amb el número 3 pel PSOE, i va entrar a l’Ajuntament, on en aquests moments és Regidora de Joventut i Transport públic de l’equip del batle Miquel Cabot.

[Mxp, III ’21]

(Visited 216 times, 1 visits today)

Tags: ,

Cap comentari.

Deixa un comentari