Mas Martínez, Daniel

Empresari i polític

Neix a Palma, el 13 de novembre de 1975, fill d’Enric Mas i de Maria del Carme Martínez.

Durant una sèrie d’anys va viure a sa Cabaneta, a la zona de sa Comuna, encara que la seva relació d’activitats socials estava més centrada a Pòrtol. Actualment viu a la urbanització de sa Planera.

És mestre amb especialitat d’Educació Física, tot i que no s’hi dedica. Des de fa uns anys és directiu d’una empresa del Polígon de Palma.

El 2015 es casa amb Silvana Caló, de procedència argentina. Tenen 2 filles.

A l’epoca del TIL va considerar que s’havia d’implicar en el que era una lluita per revertir una situació que no considerava ni natural ni respectuosa amb la nostra terra i la nostra llengua. Va ser fruit d’una reflexió personal, sense que ningú l’empenyés a fer-ho, excepte les circumstàncies.

Des de 2015 és independent dins Més per Marratxí, d’on va ser secretari d’Organització des d’aquell any fins a 2019. Mai no ha estat afiliat a cap partit polític.

Va fer part de la llista de Més a la 10ena candidatura, sense sortir elegit. En canvi, sí que ho fou a la 11ena, per la mateixa força, i en aquest moment és regidor d’Esports, fent part de l’equip de govern del batle Miquel Cabot.

A tall d’aficions personals, li interessen tot tipus d’esports, especialment els relacionats amb piragüisme i muntanya. Li agrada llegir tot tipus de coses, encara que la novel·la l’enganxa especialment, demana que tengui moltes planes, però que sigui interessant.
Utilitzant el caiac ha fet una vegada la volta a Menorca, dues a Formentera i també una part de Mallorca.
Fa uns anys i amb bicicleta, juntament amb Tomeu Moll i Xavier Aguiló, varen fer una volta de 800 Km. per terres catalanes.

Fora de Mallorca, sempre per plaer, ha visitat moltes comunitats d’Espanya, i també ha estat a Argentina, Grècia, Finlàndia, Itàlia, Irlanda, República Dominicana, França i Portugal. Així mateix va fer el camí de Santiago amb bicicleta.

Encara que considera que parlar de qualitats personals resulta molt díficil, arribam a aclarir que té la consideració de bona gent, actiu, simpàtic, extrovertit, dialogant i conciliador; no és persona de prendre decisions en calent.

Va ser fundador de l’agrupació escolta Soca-Arrel de Pòrtol, també voluntari i tresorer del Casal Solidari de Pòrtol. Actualment és soci del GOB i també participa a l’Assemblea Nacional Catalana.

Podem trobar algunes referències seves a Pòrtula, d’on va ser secretari de Redacció.

(Mxp, V ’21)

(Visited 108 times, 1 visits today)

Tags: ,

Cap comentari.

Deixa un comentari